Acasă Administraţie Soția fostului lider PSD Timiș, Eugen Milutinovici, pleacă de la DGASPC Timiș....

Soția fostului lider PSD Timiș, Eugen Milutinovici, pleacă de la DGASPC Timiș. Se pensionează, după ce a învins CJT în instanță

1290
DISTRIBUIȚI
???????????????????????

Emilia Milutinovici, directoarea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, pleacă în pensie, la un an și ceva după ce a contestat decizia CJ Timiș de a o trimite spre acest statut. Ea a decis să conteste în instanță decizia și a câștigat în justiție, fiind reinstalată pe post.

”Vă mulțumesc pentru anii în care mi-ați fost alături în această nobilă misiune de a sprijini persoanele aflate în dificultate, copii și adulți deopotrivă, pentru toate momentele frumoase petrecute împreună, pentru dificultățile depășite în echipă, pentru tot ce am făcut bun împreună! (…) Am ales să închei acest capitol al vieții profesionale și să pun viața personală pe primul plan, dar, cu mare drag, voi putea oferi oricând un sfat, o sugestie sau o vorbă bună oricui va avea nevoie de ajutor din partea mea. Vă doresc multă sănătate, încredere în forțele proprii și multă putere de muncă!”, a anunțat, pe Facebook, Emilia Milutinovici.

La finalul lui 2019, ea refuza să se supună deciziei Consiliului Județean Timiș, care coordonează DGASPC, și a contestat în justiție decizia luată de fostul președinte, Călin Dobra. A câștigat și a fost reinstalată pe postul de șefă. Emilia Milutinovici este soția fostului secretar general al PSD Timiș din anii 90, Eugen Milutinovici.

”Îmi doresc să organizăm cât mai urgent acest concurs avem nevoie de un director competent pentru a duce la bun sfârșit reformele necesare în acest domeniu foarte important al consiliului județean. Până la organizarea concursului, deja am solicitat Direcției de Resurse Umane să demareze procedurile. Deocamdată vom delega conducerea unei persoane din cadrul instituției”, a declarat, luni, Alin Nica, liderul CJT.

Comentarii

comentarii