Acasă Actualitate Spitalul Militar – o altă unitate medicală din Timișoara care nu are...

Spitalul Militar – o altă unitate medicală din Timișoara care nu are niciun caz de COVID19 în rândul medicilor

856
DISTRIBUIȚI

Spitalul Clinic Militar de Urgență ”Dr. Victor Popescu” este o altă unitate medicală cu paturi din Timișoara care a avut un management exemplar și nu a înregistrat niciun caz de infectare cu SARS-COV2 (COVID19) în rândul medicilor.

De ce? Iată explicația: ”Doamnei doctor Delia Berceanu, medic epidemiolog la Spitalul Militar Timișoara, și echipei sale trebuie să le mulțumim pentru că la final de stare de urgență putem spune că nu avem nicio îmbolnăvire în interiorul spitalului în rândul cadrelor medicale.

Încă de la începutul pandemiei, doamna doctor a reorganizat circuitele spitalului pentru pacienții cu COVID-19, a participat la instruiri pe categorii de personal, privind echiparea și dezechiparea corectă a echipamentului de protecție, a realizat cu multă atenție multiple anchete epidemiologice.

De asemenea, a participat la două misiuni în sprijinul autorităților locale, în vederea realizării misiunii de triaj epidemiologic la vămile din vestul țării în contextul afluxului mare de cetățeni și la testarea pacienților si anchete epidemiologice la Arad.

Îi mulțumim doamnei doctor și echipei pentru toată munca depusă în nenumărate ore suplimentare, pentru dăruirea și responsabilitatea de care au dat dovadă!”, este mesajul conducerii Spitalul Clinic Militar de Urgență ”Dr. Victor Popescu” Timișoara.

Comentarii

comentarii