Acasă Actualitate “Spitalul nostru” va fi lansat, marți, la Timișoara

“Spitalul nostru” va fi lansat, marți, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Marți, 29 august, la ora 10.30, în Sala Dunărea a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din bd. Eroilor de la Tisa nr.22, va avea loc conferința de prezentare a proiectului “SPITALUL NOSTRU” și semnarea acordului de parteneriat între CCIA Timiș și Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara.

Proiectul “SPITALUL NOSTRU” este dezvoltat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara (SCJUT), cel mai mare spital și obiectiv de importanță strategică din zona de vest a României, care acoperă aproape în totalitate spectrul de specialități medico-chirurgicale, atât în perioadele cu activitate obișnuită cât și în situații speciale.

Proiectul își propune îmbunătățirea atitudinii și comunicării între medici, pacienți și comunitate, precum și modernizarea infrastructurii și dotării cu echipamente de ultimă generație care să sporească calitatea serviciilor și eficacitatea personalului medical.

Se dorește de asemenea continuarea și dezvoltarea implicării spitalului împreună cu ONG-urile din domeniul medical în viața comunității, prin proiecte care țintesc responsabilizarea socială.

Semnarea Acordului de Parteneriat între CCIAT și SCJUT are ca scop crearea cadrului favorabil pentru organizarea în comun de acțiuni de susținere și promovare în beneficiul comunității de afaceri.

Este vorba de acțiuni de lobby la nivel guvernamental, conferințe cu tematici specifice, conferințe de presă, seminarii de educație medicală, caravane de informare.

CCIAT a transmis spre firme o “invitație la solidaritate” de implicare activă în proiect care oferă acestora o serie de servicii constând în cursuri de resuscitare și prim-ajutor cu certificarea calității de salvator, caravane pentru evaluarea stării de sănătate a persoanelor vulnerabile etc.

La conferința de presă vor participa Florica CHIRIȚĂ, președinta CCIAT, și prof. dr. Dorel SĂNDESC, director general al SCJU Timișoara.

 

Comentarii

comentarii