Acasă Actualitate Stadionul din Șag, pregătit să găzduiască „tricolorii” U18

Stadionul din Șag, pregătit să găzduiască „tricolorii” U18

DISTRIBUIȚI

Marți și joi, 25 și 27 octombrie, stadionul din Șag urmează să găzduiască meciurile amicale ale naționalei de fotbal a României U18 cu omologii din Serbia. Autoritățile locale au făcut deja pregătirile pentru acest eveniment.

„Noile scaune în culorile Drapelului Național, gazonul impecabil și vestiarele care fac diferența dau viață acestei îngrijite arene sportive din Șag. Totul e pregătit să îi primească pe tricolorii de sub 18 ani, în meciul cu  prietenii noștri  sârbi. Oare cum ar fi ca viitorul Naționalei să prindă contur la Șag”, transmite Adrian Orza, fost viceprimar al Timișoarei, în prezent angajat al Primăriei Șag.

„Naționala de fotbal a României U18, antrenată de Daniel Mogoșanu, joacă în curând două amicale cu Serbia în comuna noastră, pe frumosul nostru stadion Timișul Șag, bază sportivă ce îndeplinește condițiile pentru desfășurarea unei competiții la acest nivel.  Vă invit pe toți sa fim alături de tânăra generație de sportivi, care va reprezenta schimbul de mâine in fotbalul românesc! În 25 și 27 octombrie, vă invit la Șag să susținem Romania!”, transmitea în urmă cu câteva zile și Flavius Roșu, primarul comunei.

 

Comentarii

comentarii