Acasă Actualitate Standul Timișului la Expo Dubai a fost scenă de spectacol – Video

Standul Timișului la Expo Dubai a fost scenă de spectacol – Video

DISTRIBUIȚI

În cadrul standului județului Timiș de la Expo Dubai a fost organizat un eveniment pentru a atrage vizitatorii din cadrul evenimentului.

”Timișul s-a dezvăluit la Expo Dubai în cele mai inedite nuanțe: muzică electronică cu teme tradiționale reinterpretate, armonii elegante de cvartet, sunete de nai, dans și pictură live. Mixul complex și atractiv de divertisment și cultură a fost cel mai bun cârlig pentru vizitatorii care au venit apoi la pavilionul nostru, unde au experimentat atât atmosfera Flight Festival, cât și patrimoniul istoric județului nostru, prezentat interactiv de muzeele Consiliului Județean Timiș”, a anunțat Consiliul Județean Timiș.

De asemenea, președintele instituției, Alin Nica, s-a întâlnit c ministrul cooperării internaționale din Emiratele Arabe Unite.

”Astăzi, în cadrul Expo Dubai, m-am întâlnit cu Excelența Sa Reem bint Ibrahim Al Hashemi, ministru de stat pentru cooperarea internațională în Emiratele Arabe Unite, cu care am discutat despre două investiții importante pentru Timiș: terminalul cargo de la aeroport și pista de încercare pentru automobile inteligente.

Am explorat împreună posibilitatea de cooperare în domeniul educației și i-am prezentat proiectul Timișoara – Capitală Europeană a Culturii”, a scris Nica pe Facebook.

Comentarii

comentarii