Acasă Actualitate Viceprimarul Timișoarei Cosmin Tabără a anticipat necesitatea măsurilor în privința adăposturilor civile....

Viceprimarul Timișoarei Cosmin Tabără a anticipat necesitatea măsurilor în privința adăposturilor civile. Este nevoie de inventariere și reparații

DISTRIBUIȚI

Încă de pe 25 februarie, Primăria Timișoara a început inventarierea adăposturilor civile din municipiu, după cum anunța viceprimarul Cosmin Tabără. La o săptămână distanță, Raed Arafat, șeful DSU, confirmă că strategia de la Timișoara este potrivită. Concret, Arafat a anunțat public că administratorii adăposturilor civile trebuie să facă igienizeze și doteze corespunzător aceste spații. Trebuie menționat, însă, că această măsură este una preventivă.

„La Timișoara am fost cu un pas înaintea solicitării de la București și, de mai bine de o săptămână, am început inventarierea spațiilor și efectuarea unui minim necesar pentru a putea fi utilizate. Din totalul de 92 de adăposturi civile aflate în responsabilitatea municipalității, pentru o parte s-au inventariat necesitățile imediate, iar procesul continuă.  În urma amendamentului pe care l-am făcut la ședința de stabilire a bugetului local, pentru adăposturile civile a fost alocată suma de 1,4 milioane lei, sumă care poate fi suplimentată în viitor, în caz de nevoie.

Nu trebuie să intre nimeni în panică. Vrem să trecem la lucruri concrete, pentru obiective care au fost neglijate timp de 30 ani. Liniștea Europei poate a fost motivul indiferenței statului până acum, dar ținând cont de noile probleme politice din zona noastră, este bine să fim preventivi”, transmite viceprimarul Cosmin Tabără.

Comentarii

comentarii