Acasă Actualitate Studenţii timişoreni trec la lucru manual, din cauza crizei

Studenţii timişoreni trec la lucru manual, din cauza crizei

DISTRIBUIȚI

Pregătirile pentru cel mai mare festival naţional de artă studenţească – “StudentFest” încep miercuri, la Timişoara, cu exact o lună înainte de marele eveniment. Pentru că susţin că nu primesc bani destui din partea autorităţilor, studenţii se vor apuca singuri de treabă. Timp de o lună, cei peste 60 de membri activi ai OSUT (Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest) se vor întâlni pentru a confecţiona suveniruri destinate participanţilor la festival. Studenţii vor lucra câte două ore pe zi, în spaţiul Centrului de Informare Studenţesc, din incinta căminului 15.
“Subfinanţarea festivalului Studentfest ne face mai harnici.
Ne vom întâlni zilnic, pentru a confecţiona articole hand-made: felicitări de Paşte pentru parteneri şi instituţiile de presă, urme din lut pentru Studentfest şi chiar cercei de cele mai diverse forme şi culori.
Acestea sunt principalele arme ce fac parte din arsenalul de luptă anti-criză al organizaţie noastre”, spune Cristina Fiţ, purtătorul de cuvânt al OSUT.
StudentFest se desfăşoară în acest an între 15 şi 17 mai, la Timişoara. Ediţia cu numărul 18 a festivalului va fi precedată de trei pre-evenimente, pe 24 şi 25 aprilie.

Comentarii

comentarii