Acasă Actualitate Studenți UPT, premiați în finala națională a concursului profesional „Tudor Tănăsescu”

Studenți UPT, premiați în finala națională a concursului profesional „Tudor Tănăsescu”

DISTRIBUIȚI

O echipă a Universității Politehnica Timișoara a participat recent la etapa națională a concursului profesional „Tudor Tănăsescu”, desfășurat la Universitatea Politehnica București, cea mai importantă întrecere profesională pentru studenții facultăților cu profil electronic, de automatică și calculatoare din România.

Tematica sa are la bază două discipline din pregătirea fundamentală a inginerului electronist: Circuite Integrate Analogice și Semnale, Circuite și Sisteme.

Anul acesta, la secțiunea Semnale, Circuite și Sisteme (SCS), din partea Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale a UPT au participat Magerusan Raluca, Golu Elena, Preda Bogdan, Șinca Alen, Dobosan Robert, Pașca Silviu și Anton Oana, iar la secțiunea Circuite Integrate Analogice a participat Paul Medinceanu.

Concursul, ce constă dintr-o probă teoretică și una practică, se adresează studenților de anul III și IV, cu mențiunea că s-au putut înscrie și studenți de la masterat.

După finalizarea tuturor probelor și jurizarea acestora, studenții Universității Politehnica Timișoara au obținut următoarele rezultate:

  • locul 3 la secțiunea Circuite Integrate Analogice – Paul Medinceanu, anul IV, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, specializarea Electronică Aplicată;
  • prima mențiune (locul IV) la secțiunea Semnale, Circuite și Sisteme – Oana Anton – anul II, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale. seria A.

Comentarii

comentarii