Acasă Actualitate Studenții de la Turism Rural – USV Timișoara au fost inițiați în...

Studenții de la Turism Rural – USV Timișoara au fost inițiați în dezvoltarea unei afaceri inovative

DISTRIBUIȚI

În data de 05.12.2022, la Facultatea de Management și Turism RuralUniversitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, a avut loc activitatea extracurriculară, competiția studențească ˮINIȚIEREA ȘI DEZVOLTAREA UNEI AFACERI INOVATIVE„ – Ediția a V-a.

Concursul de proiecte studențești a reunit studenții și masteranzi din diferite centre universitare, din țară și străinătate pentru a identifica cele mai bune idei inovatoare și aplicative.

Concursul a cuprins trei secțiuni:

Secțiunea 1. – Inițierea unei afaceri sociale inovative. În cadrul acestei secțiuni, studenții au realizat un plan de afaceri, pentru dezvoltarea unei afaceri sociale inovative, în mediul rural, cu impact pozitiv în dezvoltarea economică și socială sustenabilă, a acestuia.

Secțiunea 2. – Evidențierea tradițiilor gastronomice naționale. Competiția constă în realizarea și prezentarea de către studenți, a unui produs gastronomic tradițional.

Secțiunea 3. – Dezvoltarea unui brand turistic specific zonei. În cadrul acestei secțiuni studenții au prezentat un brand turistic pentru zona de proveniență a participanților, care au adus în prim-plan specificul turistic al fiecărui areal, având drept scop promovarea acestuia.

 

 

Comentarii

comentarii