Acasă Actualitate Studenții Facultății de Management în Producție și Transporturi din Timișoara au câștigat...

Studenții Facultății de Management în Producție și Transporturi din Timișoara au câștigat premiul I la concursul Gifted Managers

1241
DISTRIBUIȚI

Facultatea de Management în Producție și Transporturi, a participat în perioada 16-17 noiembrie 2017, la prima ediție a Concursului National Studențesc – Simulatorul de Business: GIFTED MANAGERS, organizat de Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, Facultatea de Știinte Economice, în parteneriat cu EXELO Training & Development.

Competiția GIFTED MANAGERS a fost creată de la premisa că tinerii au nevoie de instruire și mentoring, pentru a le facilita trecerea din mediul universitar în viața activă. Folosind platforma on-line SimTeam echipele au intrat simultan în competiție directă pentru proiectele clienților și resursele umane de pe piața muncii.

Fiecare membru al echipei a trebuit să-și asume un rol: manager de proiect, manager de resurse umane, manager financiar, manager de vânzări și strategul echipei.

Pe baza scenariului și a contextului de business generat de simulator, concurenților le-au fost testate și evaluate abilitățile manageriale: abilitatea de a construi o strategie de echipă; abilitatea de a coordona o echipă; capacitatea de a lua decizii în condiții de stres; capacitatea de a diagnostica un context și de a adopta soluții adecvate; comunicarea în cadrul echipei.

Echipa Facultății de Management în Producție și Transporturi, formată din studenți de la specializarea Inginerie și Management, anul IV: Cristina Buică, Naomi Cărăbaș, Oana Ciucu, respectiv anul III: Cătălin Pleș și Silviu Cirică, îndrumată de As.dr.ec. Șerban Miclea, a obținut Premiul I în competiția cu alte cinci echipe din universitați de prestigiu din România: Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, Facultatea de Științe Economice, Universitatea București, Facultatea de Administrație și Afaceri, Universitatea Petroșani, Facultatea de Științe; Universitatea Valahia din Târgoviște, Facultatea de Științe Economice și Universitatea Danubius Galați, Facultatea de Științe Economice.

”Felicitări tuturor echipelor participante și studenților Facultății de Management în Producție și Transporturi, pentru efortul depus și rezultatul obținut”, transmite Marian Mocan, decanul facultății.

Comentarii

comentarii