Acasă Cultura Super-eveniment cultural! 3 laureați Nobel de limba spaniolă la Medici’s Academica Timișoara

Super-eveniment cultural! 3 laureați Nobel de limba spaniolă la Medici’s Academica Timișoara

1300
DISTRIBUIȚI

Clinicile Medici’s și Consulatul Onorific al Mexicului la Timișoara organizează prezentarea de carte ”3 laureați Nobel de limba spaniolă la Medici’s Academica Timișoara (librăria Cartea de Nisip),”, în 5 septembrie, de la ora 19.00.

Este vorba de scriitorii Octavio Paz (Mexic), premiul Nobel pentru literatură, 1990; Camilo Jose Cela (Spania), premiul Nobel pentru literatură, 1989 și Mario Vargas Llosa (Peru), premiul Nobel pentru literatură, 2010;

Medici’s Academica (librăria Cartea de Nisip) se află pe bv. Circumvalațiunii nr. 8-10 et.1, la intersecția cu bv. Gh. Lazăr.

La eveniment vor participa: E.S. José Guillermo Ordorica Robles, ambasador al Mexicului în România, dr. Adrian Bădescu, consul onorific al Mexicului la Timișoara, ing. Rufino Delgado Montenegro, consul onorific al Republicii Peru la Timișoara.

Eveniment realizat cu suportul Universității de Vest Timișoara, Consulatul Onorific al Mexicului la Timișoara, Consulatul Onorific al Spaniei la Timișoara, Consulatul Onorific al Peru la Timișoara, clinicilor Medici’s Timișoara și librăriei Cartea de Nisip, Librarium.

Comentarii

comentarii