Acasă Actualitate Suspecții în cazul a două furturi, depistați vineri și sâmbătă de polițiștii...

Suspecții în cazul a două furturi, depistați vineri și sâmbătă de polițiștii locali din Timișoara

536
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au depistat suspecții în două cazuri de furt, unul petrecut vineri și altul sâmbătă. Primul a fost semnalat vineri, pe str. Constantin Brâncoveanu. Vânzătoarea unui magazin cu articole de îmbrăcăminte a sesizat polițiștii locali că un grup de persoane i-a sustras mai multe obiecte de pe stand.

După verificări în zonă, în baza descrierilor primite, polițiștii i-au identificat pe R.M., de 31 de ani, și R.R., de 21 de ani, ambii cu domiciliul în Timișoara, asupra cărora au fost depistate bunurile semnalate ca fiind sustrase. „Cei în cauză au fost predați pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 3”, transmit polițiștii locali.

Al doilea caz a avut loc sâmbătă, când s-a semnalat sustragerea mai multor unelte de grădinărit dintr-o curte situată pe str. Martir Claudiu Vârcuș. Patrula de polițiști locali aflată în zonă a observat un bărbat care fugea pe stradă, în apropierea locației semnalate, reușit prinderea celor celui în cauză în persoana lui S.I., de 36 de ani, cu domiciliul în localitatea Moravița.

„Bărbatul a recunoscut că a sustras bunurile respective. Acesta a fost predat polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, mai anunță reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii