Acasă Actualitate Sute de timișoreni au ieșit în Piața Victoriei pentru a o susține...

Sute de timișoreni au ieșit în Piața Victoriei pentru a o susține pe Codruța Kovesi

506
DISTRIBUIȚI

”Justiţie nu corupţie!”, ”Partid de hoţi şi de mafioţi!”, ”Parlament penal marş la tribunal!”, sau ”Nu vrem să fim conduşi de hoţi!”  -acestea au fost câteva dintre sloganurile strigate de sutele de timişoreni adunaţi, vineri 15 februarie, în Piaţa Victoriei de la ora 18.

Manifestarea a avut toate ingredientele: pancarte, steaguri (românesc și american), difuzoare și vuvuzele și a fost organizată pentru a veni în sprijinul Codruței Kovesi.

„Puterea coruptă a inventat o justiție paralelă, care acționează, la fel ca pe vremuri, la apăsarea pe buton. Dragnea și ceilalți infractori care conduc România, precum comuniștii și naziștii au inventat o structură judiciară “specială”, cu rol represiv numită Secția Specială de anchetare a magistraților – pe care Comisia de la Veneția ne-a cerut să o desființăm. Un nou SS creat pentru hăituirea magistraților care nu reacționează la ordinele politice. Actuala lor țintă e Codruța Kovesi, pe care încearcă s-o împiedice să ocupe o onorantă poziție de procuror șef european. Nu vom accepta ca România să devină un stat represiv. Strada va ține, ca și până acum, România în Europa”, a fost mesajul timșorenilor reuniți în Piața Victoriei, vineri seara.

Comentarii

comentarii