Acasă Actualitate Tabără anunță începerea lucrărilor la stadionul din Mircea cel Bătrân și la...

Tabără anunță începerea lucrărilor la stadionul din Mircea cel Bătrân și la un nou parc pe strada Ion Rațiu

DISTRIBUIȚI

Am făcut tot ce a depins de mine pentru timișoreni, spune viceprimarul Cosmin Tabără, vorbind despre bazele sportive în care primăria va investi în perioada următoare. El anunță demararea lucrărilor la stadionul din zona Mircea cel Bătrân, dar și a studiului de fezabilitate pentru un parc pe strada Ion Rațiu, cu dotări sportive multiple.

”Vreau ca timișorenii să știe că, dacă ceva este important pentru mine ca edil, atunci acest lucru se referă la faptul că, ca atunci când voi pleca din funcție, să fiu convins că am făcut tot ce e depins de mine pentru timișoreni!”, transmite Tabără.

”Stadionul este pe drumul cel bun, în scurt timp vom demara lucrările la baza sportivă din Mircea cel Bătrân”, anunță vicreprimarul Cosmin Tabără.

O altă veste bună este legată de o altă lucrare importantă din oraș, care va oferi locuitorilor numeroase modalități de a face sport. Este vorba de parcul de pe strada Ion Rațiu. Aici investiția nu este la fel de înaintată, acolo va demara studiul de fezabilitate.

”Până atunci însă, vreau să aduc la cunoștința timișorenilor faptul că a fost dat ordinul de începere pentru realizarea SF-ului pentru parcul din str. Ion Rațiu. Acolo va fi un parc care va avea piste pentru alergare, spațiu de joacă pentru copii, teren pentru minifotbal/handbal, baschet, tenis, dar așa cum am promis, ne îndreptăm atenția și spre sporturile noi apărute, cum este teqball-ul. Evident, pentru a nu ne mai regăsi în situația altor parcuri, nu vor lipsi cișmelele cu apă și nici toaletele publice”, mai transmite Tabără.

Comentarii

comentarii