Acasă Eveniment Tânăr atacat cu cuţitul pe strada Sever Bocu, din cauza unei fete

Tânăr atacat cu cuţitul pe strada Sever Bocu, din cauza unei fete

DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 18 ani a fost agresat pe o stradă din Timişoara, cu un cuţit, de un bărbat de 23 de ani, iar conflictul dintre cei doi a izbucnit din cauza unei fete. Victima a ajuns la spital cu plăgi la nivelul spatelui, iar agresorul a fost arestat preventiv. 

Potrivit IPJ Timiş, conflictul a avul loc la începutul săptămânii, însă abia joi seară au fost postate imagini pe reţelele de socializare.

”La data de 09.01.2023, în jurul orei 02:06, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Sever Bocu, un tânăr, în vârstă de 18 ani, ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că în urma unui conflict spontan între trei bărbaţi, un tânăr de 18 ani a fost agresat fizic de un alt tânăr în vârstă de 23 de ani, provocându-i la nivelul corpului mai multe plăgi cu un obiect tăietor”, a transmis IPJ Timiş.

Tânărul agresat a fost transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale.

În aceeaşi zi, agresorul vârstă de 23 de ani, din Sânpetru, judeţul Timiş, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru vătămare corporală, iar o zi mai tarziu magistraţii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş.

Surse judiciare au precizat că scandalul a pornit din cauza unei fete.

Comentarii

comentarii