Acasă Eveniment Tânără ucisă de fostul iubit, în zona Gării de Nord

Tânără ucisă de fostul iubit, în zona Gării de Nord

664
DISTRIBUIȚI

O tânără de 30 de ani a fost ucisă de fostul iubit care a înjunghiat-o, marţi seară, în timp ce stătea pe o bancă, alături de o prietenă, în zona depoului din Gara de Nord din Timişoara. Bărbatul este căutat acum de poliţişti.

Femeia de 30 de ani, care era angajată la firma care se ocupă cu curăţenia în Gara de Nord din Timişora a fost ucisă, prin înjunghiere, de fostul ei iubit, îi timp ce stătea pe o bancă alături de o prietenă.

Bărbatul a fugit imediat după comiterea agresiunii.

Echipajul SMURD sosit la locul atacului nu a mai putut face nimic pentru femeie, declarând decesul acesteia.

Ei s-au desăpărțit, ea lucra la vagoane, aici la CFR. M-a sunat pe mine pe la prânz și mi-a zis, ăla a venit, mă urmărește și e beat. Eu când am venit spre clădire, l-am văzut pe pod. Nici n-am vorbit mult, în 20 de minute a apărut la colț aici, la doi metri de bancă. N-a zis nimic, doar a fugit spre bancă și a înjunghiat-o direct. Ea a apucat să zică doar Florine, ce faci?”, a spus vecina care a fost martora crimei.

Sursa citată mai scrie că bărbatul a venit cu cuţitul înfăşurat înt-run ziar, l-a scos şi a lovit-o pe fosta sa concubină fără să scoată vreun cuvânt.

Poliţiştii îl caută acum pe agresor, care a dispărut în zona triajului de la Gara de Nord.

Sursa: news.ro

Foto: observator.tv

Comentarii

comentarii