Acasă Eveniment Tânărul drogat, care și-a ucis un prieten după ce a plonjat cu...

Tânărul drogat, care și-a ucis un prieten după ce a plonjat cu mașina în râul Bârzava, transferat în stare gravă la Spitalul Judeţean din Timişoara

710
DISTRIBUIȚI

O cursă cu maşina s-a terminat tragic pentru doi tineri de 21 de ani din Reşiţa! Şoferul a pierdut controlul volanului pe un pod şi a plonjat în albia unui râu, de la o înălţime de 12 metri. Pasagerul a murit la spital. Tânărul de la volan consumase droguri, arată primele analize, iar martorii susţin că avea viteză foarte mare.

De la 12 metri a zburat maşina condusă de tânărul de 21 de ani. Pe şoseaua îngheţată, cu viteză, şoferul a pierdut controlul autoturismului, s-a izbit puternic de bordură, a rupt un stâlp de iluminat şi apoi a plonjat de pe pod direct în râu.

Şoferul a fi consumat droguri înainte să se urce la volan. În maşină se afla şi un pasager de aceeaşi vârstă. Martorii cred că cei doi tineri ar fi participat la o cursă ilegală.

Martorii spun că tinerii făceau drifturi cu mașina în parcare, înainte de producerea accidentului.

Impactul cu solul a fost atât de puternic, încât maşina s-a transformat într-un morman de fiare.

Ambii tineri au ajuns la spital cu răni grave. Însă, câteva ore mai târziu, pasagerul a murit. Şoferul a fost transferat la Spitalul Judeţean din Timişoara. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Comentarii

comentarii