Acasă Eveniment Telenovelă la Vărădia de Mureș: Doi arădeni au bătut un turc și...

Telenovelă la Vărădia de Mureș: Doi arădeni au bătut un turc și i-au răpit iubita

833
DISTRIBUIȚI

Telenovelă la Vărădia de Mureș: doi tineri au bătut un cetățean turc și i-au furat iubita. Fata a reușit să scape, iar bărbații au fost prinși.

„Polițiștii orașului Lipova, împreună cu cei ai Secției 8 Rurală au depistat și reținut doi tineri, bănuiți de săvârșirea a trei infracțiuni, în concurs. Aceștia vor fi prezențați magistraților Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă”, a declarat agent șef adjunct de poliție, Claudia Iuga.

În noaptea de 11/12 noiembrie a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din Vărădia de Mureș au fost sesizați de un cetățean turc de 34 de ani că doi bărbați au dat buzna peste el în casă și pe fondul unor neînțelegeri l-au bătut. Cetățeanul turc a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. El le-a spus polițiștilor cine este unul dintre cei care l-au bătut. „În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 30 de ani, din județul Caraș-Severin, împreună cu un tânăr de 20 de ani, din județul Hunedoara, identificat de polițiști ulterior, la data și ora antemenționate ar fi pătruns fără drept într-un imobil de pe raza localității Vărădia de Mureș, unde cetățeanul turc se afla împreună cu concubina sa de 26 de ani, din județul Sibiu”, a declarat agent șef adjunct de poliție, Claudia Iuga. Cei doi bărbați după ce l-au bătut pe turc, i-au răpit iubita, o tânără de 26 de ani. Au urcat-o cu forța în mașină și au transportat-o pe ruta Vărădia de Mureș – Deva – Timișoara – Lipova – Arad. Dimineața, fata a profitat de neatenția răpitorilor și a reușit să sară din autoturism într-o intersecție semaforizată din municipiul Arad. „Cei doi bărbați au fost depistați de polițiști pe raza localității Lipova, fiind reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi propuși magistraților Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire și alte violențe și lipsire de libertate în mod illegal”, a declarat agent șef adjunct de poliție, Claudia Iuga.

Comentarii

comentarii