Acasă Sănătate Temperaturi extreme la Timişoara: SOS pacienţii Spitalului OncoHelp!

Temperaturi extreme la Timişoara: SOS pacienţii Spitalului OncoHelp!

DISTRIBUIȚI

oncohelp timisoara aerTemperaturile extreme din ultimele săptămâni au făcut viaţa bolnavilor internaţi la Spitalul de Oncologie OncoHelp Timişoara un chin insuportabil. În continuare, timp de două săptămâni, gradele în termometru vor trece de 35 de unităţi.
De aceea, pentru a veni în ajutorul pacienţilor, reprezentanţii unităţii sanitare au făcut un apel către comunitate pentru a se face donaţii şi a fi cumpărate aparate de aer condiţionat, care în aceste zile sunt de nelipsit din saloane.
 „Până în prezent, am primit donaţii care ne permit să achiziţionăm 2 aparate de aer condiţionat, iar un grup de colegi din cadrul unei firme care doreşte să rămână în anonimat au pus mâna de la mâna şi azi vor veni direct cu aparatul de aer condiţionat. Mulţumim. Datorită Dumneavoastră pacienţii din 3 saloane vor beneficia de răcoare. Până revine canicula depunem toate eforturile necesare să dotăm şi restul de saloane cu aparatele necesare. AMR încă 7 saloane! Mulţumim tuturor oamenilor din comunitate care s-au mobilizat şi au transformat nevoia noastră într-o realitate mult mai uşor de suportat! Fiecare climă primită este montată imediat în saloane! Mulţumim pentru donaţiile dumneavoastră şi mai ales pentru gură de aer rece! Din banii care vor rămâne în urmă achiziţionării acestor aparate de aer condiţionat, vom achiziţiona televizoare pentru aceste saloane! Solidaritatea comunităţii ne onorează!”, este mesajul echipei OncoHelp, în frunte cu Mihaela Ciotea, director de programe.

Comentarii

comentarii