Acasă Monden/Lifestyle Țeparul Ciprian Nistor, soţul lui Laurette, părăsit în puşcărie de fosta iubită

Țeparul Ciprian Nistor, soţul lui Laurette, părăsit în puşcărie de fosta iubită

2251
DISTRIBUIȚI

12 13 vedete lauretteLa o săptămână de când s-a măritat în penitenciarul Jilava, iată că ies la iveală detalii interesante despre proaspătul soţ al lui Laurette Atindehou. Ciprian Nistor a fost părăsit, la greu, de Mihaela Năstase, femeia cu care avea o relaţie de trei ani.
De bună voie şi nesilită de nimeni, Laurette Atindehou (33 de ani) s-a măritat săptămâna trecută, în Penitenciarul Jilava. Despre proaspătul ei soţ, Ciprian Nistor (38 de ani), se ştie că este un afacerist din Timişoara, condamnat în 2013 la zece ani de închisoare, pentru o evaziune fiscală în valoare de 3 milioane de euro.
Şi la capitolul viaţă personală sunt cunoscute poveştile de dragoste pe care craiul timişorean le-a avut cu Adina de la Heaven, Andreea Spătaru sau Cosmina Păsărin, însă ultima lui relaţie este de-a dreptul subiectul unei drame. Până să intre la puşcărie, Nistor a avut timp de trei ani o iubită mai puţin cunoscută, în persoana Mihaelei Năstase. O femeie pasionată de intervenţii estetice şi, de asemenea, de confort.
Blonda nu avea nici o ocupaţie, însă afaceristul a avut grijă să nu-i lipsească nimic, ba chiar o răsfăţa cu bijuterii, haine scumpe şi i-a pus la dispoziţie chiar şi un autoturism. Femeia s-a comportat exemplar, i-a fost fidelă şi l-a făcut pe afacerist să-şi dorească să o ia de nevastă, numai că în 2015, când a intrat la puşcărie, ea şi-a dat arama pe faţă. L-a părăsit şi nu a mai vrut să audă nimic de el. Nepăsarea însă i-a trecut după ce a auzit că Laurette îl vizitează la puşcărie.
”Mihaela şi-a dat seama că a făcut o greşeală când l-a părăsit. De fapt, şi-a arătat adevăratul caracter pentru că nu poţi să dai bir cu fugiţii şi să trădezi în asemenea hal un om care a avut grijă de tine. A început să-l caute pe Nistor pentru a se împăca cu el, doar că a fost prea târziu”, ne-a declarat o sursă din preajma Mihaelei Năstase.
Cea care i-a demonstrat devotamentul a fost Laurette Atindehou. Când s-a hotărât să facă acest pas, mulatra ştia că o aşteaptă comentarii răutăcioase, bârfe, dar şi etichete, pentru că nu e ceva obişnuit să te măriţi cu un om aflat după gratii, însă ea şi le-a asumat pe toate. Din dragoste, dar probabil şi pentru o viaţă de prinţesă.
Sursa: click.ro

Comentarii

comentarii