Acasă Eveniment Ţigări de contrabandă descoperite la Nădlac

Ţigări de contrabandă descoperite la Nădlac

454
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II au descoperit, ascunse într-o autoutilitare conduse de un cetățean ucrainean, 3.750 pachete de ţigări, pentru care șoferul nu deținea documente de proveniență.

În data de 16.04.2018, în jurul orei 22,45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean ucrainean în vârstă de 37 de ani, la volanul unei autoutilitare marca Renault, înmatriculată în Bulgaria. La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse într-un spațiu special amenajat situat în plafonul mijlocului de transport, 3.750 pachete de ţigări, diferite mărci, pentru care şoferul ucrainean nu deținea documente de provenienţă. Întreaga cantitate, în valoare de 43.875 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar mijlocul de transport în valoare de 12.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

Polițiștii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Comentarii

comentarii