Acasă Sport Timişoreanul Răzvan Irimescu a spulberat deşertul

Timişoreanul Răzvan Irimescu a spulberat deşertul

DISTRIBUIȚI

Quad-istul Timişorean Răzvan Irimescu a ieşit din nou învingător în lupta cu deşertul. S-a petrecut în cadrul Campionatului Mondial de Raliu, ce a debutat cu o primă etapă la Abu Dhabi.
Pe 21 martie, Răzvan Irimescu, însoţit de mecanicul Sebastian Bodea, a pornit într-o nouă înfruntare cu deşertul Rub al Khali. Cinci zile de infern şi un surprinzător loc 4 pentru sportivul de la Speed Racing Timişoara.

1.500 de kilometri de infern

Confruntat cu mari probleme tehnice de-a lungul cursei de aproape 1.500 de kilometri, quad-istul Răzvan Irimescu a terminat pe locul 4 la clasa sa şi pe poziţia a 20-a în clasamentul de Open-moto.
Start-ul oficial al raliului a fost dat de către Mohamed ben Sulayem, ambasadorul sportiv al Emiratelor Arabe Unite.
Într-un decor ce nu poate fi descris în cuvinte, cu muzică de fanfară şi sute de oficialităţi, pentru fiecare concurent trecut pe sub portalul raliului au început emoţiile şi dorinţele de a termina această competiţie.
Plecat de pe o poziţie favorizantă, pilotul timişorean a fost însoţit şi de data aceasta de ghinion tehnic, având probleme cu etrierul la doar câţiva kilometri de la startul primei etape.
Acest lucru avea să-l încetinească până la punctul tehnic de unde, după o oră şi jumătate, s-a avântat înfruntând dunele de nisip.
Dar din acest moment pentru Răzvan a început lupta de recuperare a timpului pierdut şi nu a unui loc pe podium.
A reuşit să termine cursa mai sus decât el însuşi îşi imagina, chiar dacă problemele tehnice l-au ţinut în afara podiumului.

Comentarii

comentarii