Acasă Actualitate Timișenii sunt așteptați cu surprize culinare și artistice la Festivalul Papanașilor 2018...

Timișenii sunt așteptați cu surprize culinare și artistice la Festivalul Papanașilor 2018 la Remetea Mare

830
DISTRIBUIȚI

Cea de-a treia ediție a Festivalului papanașilor are loc la restaurantul Jack de la Remetea Mare, județul Timiș, în 17 iunie, începând cu ora 13:00. După succesul edițiilor precedente, evenimentul continuă în aceeași notă, aducând participanților cele mai bune preparate, muzică și multă voie bună.

Sute de timișoreni vor avea astfel parte de multe surprize culinare și artistice. În acest an, organizatorii înveselesc participanții cu performațele unor artiști de seamă. Printre ei și o invitată specială din Serbia, Neda Ukraden.  Născută în Croația, a copilărit în Bosnia și Herzegovina și a studiat la Sarajevo, iar în prezent locuiește în Belgrad. Interpreta hit-ului ”Zora je” (Zori de zi) și-a început cariera muzicală în 1967,  la doar 17 ani. Considerată una dintre cele mai renumite artiste din Serbia, cântăreața are peste cinci milione de discuri vândute și peste 30 de albume lansate.

Programul evenimentului este următorul:

13:00 Deian Milovan Keba & Keba Band

14:00  Nelu Blidariu

15:00  Camelia Florea

16:00  Geta Arghius

17:00  Camelia Florea

18:00 Neda Ukraden, invitată specială din Serbia

19:00  Ansamblu de dansuri Kud Sveti George Stancevo

19:30  Deian Milovan Keba & Keba Band

20:00 Neda Ukraden, invitată specială din Serbia

Dedicat desertului care a făcut celebru restaurantul în zonă, festivalul oferă participanților posibilitatea de a savura papanașul în toate formele sale: de la cel îndrăgit, cu smântână și gem de afine, până la cel cu finetti, fructe, frișcă sau spumă de căpșuni. De asemenea, organizatorii anunță că cei prezenți vor putea comanda delicioasele bucate din meniul restaurantului. Evenimentul este organizat de către Restaurantul Jack cu susținerea Selgros și a Cramelor Recaș.

 

 

 

Comentarii

comentarii