Acasă Cultura Timișenii sunt invitați la cel mai mare festival din Banatul Sârbesc: Zilele...

Timișenii sunt invitați la cel mai mare festival din Banatul Sârbesc: Zilele Berii 2019, în Zrenjanin

767
DISTRIBUIȚI

Consulatul General al Serbiei la Timișoara, cu sprijinul Primăriei Timișoara și în parteneriat cu Primăria Zrenjanin și restaurantul Lloyd, a lansat luni, 19 august, invitația către bănățeni de a participa la Zilele Berii 2019.

Situat la 100 de kilometri de Timișoara, orașul Zrenjanin este cel mai important din Banatul Sârbesc și foarte apropiat Timișoarei. 

Anul acesta, în perioada 26 august – 1 septembrie,  Zrenjaninul este organizatorul celui mai mare festival din Banatul Sârbesc cu o participare de 300.000 – 500.00 de oaspeți: Festivalul Berii denumit și Zilele Berii din Zrenjanin.

Spectacole cu artiști importanți îi așteaptă și în acest an pe bănățenii care vor fi prezenți la marele eveniment.

Invitată specială va fi celebra Lepa Brena și formația Crvena Jabuka. 

Vladan Tadic, consulul general al Serbiei la Timișoara, a amintit că vizită timișorenilor foarte interesați de eveniment s-a dovedit întotdeauna o experiență plăcută.

”De fapt, numărul românilor care au vizitat Serbia în 2019 a crescut cu 10% față de tot anul 2018, iar interesul nostru este ca să menținem o relație tot mai apropiată dintre cele două țări și popoare vecine și prietene.

Românii care vor veni o dată, vor veni și a doua oară, fiindcă vor avea ce vedea în Serbia la festival și vor fi încântați de oferta gastronomică și de berea sârbească” – a fost mesajul lui Tadic.

Comentarii

comentarii