Acasă Actualitate Timișoara smart-city, o nouă premieră mondială – fiecare cetățean va primi gratuit...

Timișoara smart-city, o nouă premieră mondială – fiecare cetățean va primi gratuit de la primărie câte o mătură

DISTRIBUIȚI

“Timișoara este pe cale să înregistreze o nouă premieră de tipul ”smart-city solution” și acest lucru este posibil datorită faptului că orașul se dezvoltă în forță sub actuala administrație vizionară.

După ce operatorul de salubrizare cocoloșit de această administrație a renunțat să mai facă curățenia stradală, primăria s-a gândit să împuște doi iepuri dintr-o dată.

Astfel, fiecare timișorean în vârstă de peste 16 ani va primi cu titlu gratuit din partea primăriei câte o mătură modernă, model 2018, pe care să o folosească pentru a curăța trotuarul din fața casei și pe întreg traseul pe care cetățeanul respectiv îl parcurge în timpul zilei.

În plus, mătura va putea fi folosită și în loc de mijloace de transport în comun, timișoreanul având posibilitatea să o încalece.

Iată cum Timișoara va deveni primul oraș european cu 6 tipuri de transport public și anume tramvai, autobuz, troleibuz, vaporetto, bicicletă, măturică.

Pentru a da un exemplu cârcotașilor și tuturor absurzilor care cer parcări și alte bazaconii demodate într-un smart-city ca Timișoara, primarul și întreaga echipă de conducere a primăriei, directorii, șefii de servicii și birouri (inclusiv majoretele) vor veni la muncă călare pe mătură, cu excepția lui Vasile care își va atașa mătura de Mercedes” – spune Agenţia de Presă.

Comentarii

comentarii