Acasă Actualitate ”Timișoara trebuie să îmbrace din nou tricoul alb-violet!” – obiectivul noii conduceri...

”Timișoara trebuie să îmbrace din nou tricoul alb-violet!” – obiectivul noii conduceri a Poli Timișoara

DISTRIBUIȚI

Noua structură executivă a Politehnicii Timișoara a fost prezentată, joi 6 octombrie, de către prof. univ. dr. Viorel Șerban, fostul rector al Universității Politehnica Timișoara.

Astfel, Consiliul de Administrație al clubului de fotbal Poli a decis ca președinte executiv să fie Ovidiu Cuc, fost jucător al formației bănățene, iar director general, Doru Plăvițu.

Cu acest prilej, Cuc a spus: ”Sunt fiu al Timișoarei și un produs Poli. A venit timpul să ofer în schimb experiența dobândită, să înapoiez acestui club minunat de fotbal, din cunoștințele mele. Mulțumesc consiliului de administrație pentru încrederea acordată în acest proiect. Sperăm să fie proiectul câștigător”

Director general Doru Plăvițu, jucător la Poli în anii 80. A fugit în Germania înainte de revoluția din 1989. Acum a revenit în România. De 33 de ani trăiește în Germania.

”Mulțumesc Consiliului de Administrație al Poli Timișoara pentru decizia pe care a luat-o pentru a mă selecta în staff-ul clubului, cu opțiuni maxime de a revitaliza Politehnica Timișoara pe care am reprezentat-o cu drag ani de zile. Printr-o colaborare și o transparență maximă, vom reuși să creăm maturitatea profesională în fotbal. Va fi înființată și academia de fotbal unde vor fi monitorizați jucătorii cei mai talentați, pentru a putea fi promovați la echipa de seniori. Avem un drum lung pe care îl vom putea face împreună, sper, cu succes”.

Dușan Filipaș, membru în CA a vorbit de o parte dintre obiectivele Politehnicii Timișoara.

”Timișoara trebuie să îmbrace din nou tricoul alb-violet”, a spus-o metaforic Filipaș, în numele actualului staff. ”Suntem aici cu toții exact pentru acest lucru. Din păcate clubul a ajuns să pornească iarăși de la zero. Acest fapt nu se datorează lipsei de implicare a celor care au condus clubul, ci doar abordării mult prea simpliste a realităților financiare, a vremurilor noastre a percepției pe care publicul larg o are despre lumea fotbalului.

Misiunea noastră a tuturor a clubului, a autorităților locale, a presei și a suporterilor nu va fi îndeplinită până când nu vom vedea iarăși pe stadion fanii noștri bănățeni din Lugoj, Vinga, Caransebeș sau Pojejena, până când străzile Timișoarei nu vor fi iarăși pline de oameni îmbrăcați în alb violet, până când toți cei care reprezintă și se identifică direct cu Timișoara și Banatul nu vor simți că sunt responsabili să sprijine renașterea clubului Politehnica Timișoara”, este mesajul noii structuri executive a Politehnicii Timișoara.

De asemenea, cei interesați să facă parte din povestea Poli sunt îndemnați să cumpere acțiuni. ”Însă ca aceste acțiuni să fie valoroase ele trebuie să reflecte profesionalismul celor care conduc clubul, cu singurul scop de a readuce performanța sportivă acolo unde ne dorim cu toții, cu obiectivul evident de a reda bănățenilor echipa înapoi”, mai susține noua conducere.

Steaua București – Politehnica Timișoara

Amintim că în 7 octombrie, de la ora 11, va avea loc meciul Steaua București – Politehnica Timișoara. ”Rivalitate. Derby. Intensitate.
Pentru astfel de momente iubim fotbalul. Iar sâmbătă avem parte de toate aceste trăiri în meciul cu Steaua București.

Astea fiind spuse, vă așteptăm sâmbătă la Mioveni pentru un clasic al fotbalului românesc. Înainte Politehnica! Pentru înscrieri în deplasarea organizată de Peluza Sud Timișoara, vă îndemnăm să apelați următorul număr de telefon: 0722276207 Greblă)”, este mesajul clubului.

Comentarii

comentarii