Acasă Actualitate Timișoara va fi din nou gazda unui concurs internațional de dans

Timișoara va fi din nou gazda unui concurs internațional de dans

DISTRIBUIȚI

Dacă iubiți dansul, grația și strălucirea atunci, cu siguranță trebuie să fiți prezenți la Timișoara Open Championship, concursul internațional de tradiție organizat de Clubul Magnum Team.

În 2023, anul în care Timișoara are titlul de Capitală Europeană a Culturii,  orașul va găzdui Cupa Europeană de Standard la Adulți, un prestigios eveniment de dans.

Competiția se va desfășura Complex Senator, în 10 septembrie, și va reuni în orașul de pe Bega, dansatori de primă mărime din 20 de țări europene: Austria, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Estonia, Franța, Germania, Islanda, Italia, Letonia Lituania, Olanda, Polonia, Serbia, Slovacia Spania, Ucraina și România.

În cadrul acestei competiții participanții vor dansa: vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step și se vor întrece pentru câștigarea Cupei Europene la categoria Adulți Standard pentru anul 2023.

Competiția începe la ora  8.00 și durează pînă la ora 22. Galele, pe categorii, vor începe la ora 18.00.

Programul cuprinde categorii de vârsta și de clasa, de la copii până la adulți, de la nivel debutant, până la nivel internațional: WDSF European Cup Standard, WDSF International Open Standard, DSE Children Grand Prix.

În plus, în cadrul acestui eveniment publicul va avea parte de  momente deosebite, emoționante și surprize, precum și de celebrarea unei cariere de mare succes în dans.

”De fiecare dată când am organizat competitții în Timișoara emoțiile au atins cote maxime. Dar și bucuria și rezultatele au fost pe măsură! Am avut campioni mondiali și europeni. Acum o noua generație de dansatori talentați vine din urmă și ne punem mari speranțe în aceștia.” a adăugat Diana Avram, de la Magnum Team.

Evenimentul face parte din programul Promovarea Sportului de Performanță prin proiectul „Performanța și excelența în dansul sportiv național și european  2023”, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș.

Comentarii

comentarii