Acasă Eveniment Timișorean arestat pentru ultraj, după ce l-a ameninţat cu moartea, live, pe...

Timișorean arestat pentru ultraj, după ce l-a ameninţat cu moartea, live, pe Facebook, pe un poliţist care îi deschisese un dosar penal

DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Timişoara a fost arestat preventiv, vineri, sub acuzaţia de ultraj, după ce a făcut o transmisiune live pe Facebook, iar în intervenţia de pe reţeaua de socializare îl ameninţa pe un poliţist care deschisese un dosar penal pe numele său.

Timişoreanul a intrat în atenţia procurorilor după ce, într-o transmisiune pe Facebook, a ameninţat cu moartea un poliţist.

„S-a reţinut că inculpatul în noaptea de 29.11.2023, în jurul orei 23.00, l-a ameninţat prin intermediul unei postări live pe reţeaua de socializare Facebook pe un ofiţer de poliţie din cadrul I.P.J. Timiş – Poliţia Municipiului Timişoara, cu acte de violenţă şi cu moartea, în scop de răzbunare, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, ameninţări care au fost de natură a produce persoanei vătămate o stare de temere”, informează, vineri, oficialii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara ai declarat pentru News.ro că bărbatul era nemulţumit pentru că pe numele său a fost deschis un dosar penal care se află în lucru, cercetarea nefiind finalizată.

Vineri, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de bărbatul care l-a ameninţat de poliţist şi tot vineri acesta a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Timişoara a emis mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii

comentarii