Acasă Actualitate Timișorenii mai au trei zile să completeze „Barometrul Calității Vieții”

Timișorenii mai au trei zile să completeze „Barometrul Calității Vieții”

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timișoara și Primăria Municipiului Timișoara realizează, și în 2023, studiul „Barometrul Calității Vieți în Timișoara”. Cetățenii care doresc să completeze chestionarul – cu date valabile pentru anul 2022 – mai au doar trei zile să o facă, anunță marți, 6 februarie, reprezentanții primăriei.

„Primăria Municipiului Timișoara dorește să identifice gradul de mulțumire al cetățenilor ei prin acest sondaj de opinie publică. Acesta vizează persoanele de peste 18 ani care locuiesc într-unul din cele 24 de cartiere ale Timișoarei și are ca obiectiv principal identificarea opiniei cetățenilor cu privire la direcția în care se îndreaptă Timișoara. Gradul de satisfacție al timișorenilor se va raporta la infrastructura orașului, la problemele de mediu și la viața personală în oraș, pentru ca instituția să poată avea o idee clară și completă a ceea ce mai are de  îmbunătățit în aceste sectoare”, se arată într-un comunicat de presă al primăriei.

Studiul este realizat anual, în medie răspunzând aproximativ 1.200 de persoane. Pentru a stârni interesul, în acest an, 50 de persoane vor câștiga câte un voucher de 100 de lei, potrivit site-ului cu chestionarul. Acesta poate fi accesat aici: https://e-uvt.questionpro.com/a/TakeSurvey?tt=9tmld3yVruMECHrPeIW9eQ%3D%3D.

Comentarii

comentarii