Acasă Cultura TM2021. Prima degustare online de bere, miere și cidru are loc la...

TM2021. Prima degustare online de bere, miere și cidru are loc la Timișoara

1489
DISTRIBUIȚI

Programul La Pas, desfășurat de Asociația Timișoara 2021 Capitală Culturală Europeană, finanțat de Primăria Timișoara, trece în mediul online -atenționează TM2021.


Astfel, prima degustare de bere desfășurată în mediul online, urmată de degustări de miere, pâine, brânză și cidru, dar și diferite ateliere pentru producători și consumatori, toate vor avea loc în perioada 24 octombrie- 30 noiembrie, prin programul La Pas.


Laura Laurențiu, bloggerul culinar, s-a alăturat inițiativei La Pas – Gustul ca Patrimoniu – și va propune în fiecare duminică, o rețetă cu produse tradiționale, alături de un invitat special.

Programul La Pas.slowing down demarat în 2018 de Asociația CRIES, inclus în dosarul de candidatură al Asociației Timișoara Capitală Europeană a Culturii, se desfășoară în perioada 24 octombrie – 30 noiembrie 2020

Programul va aduce în atenția publicului larg acțiuni culturale și educative referitoare la consumul responsabil (programul educațional), la artizani și mici producători (Harta LA PAS și „Artizani LA PAS”) și la patrimoniul gastronomic local și regional (secțiunile „Gustul ca patrimoniu” și „distantați dar împreună.  online:

WWW: www.la-pas.cries.ro // www.timisoara2021.ro
FB: https://www.facebook.com/lapas.cries  // https://www.facebook.com/timisoara2021eu

Comentarii

comentarii