Acasă Monden/Lifestyle Toamna şi şcoala încep cu o garderobă nouă de la Sprider Stores

Toamna şi şcoala încep cu o garderobă nouă de la Sprider Stores

319
DISTRIBUIȚI

O ţinută completă, multifuncţională şi în tendiţe, cu bugete de până la 300 de lei

Luna septembrie şi începutul noului an şcolar sunt momente importante pentru înnoirea garderobei şi trecerea la sezonul răcoros. Pentru şcolari, adolescenţi, dar şi cei mari, Sprider Stores continuă reducerile de 80% pentru colecţiile sale şi propune variante avantajoase de ţinute, ce pot fi alcătuite cu bugete de până la 300 de lei. Piesa care nu lipseşte în niciun sezon din garderobă este pantalonul de jeans, care acum este disponibil la Sprider Stores în culori şi modele noi, la preturi de până la 119 lei. Toamna aceasta se poartă jeanşii strâmţi, care imită pantalonii folosiţi de cavalerie şi cu aplicaţii diverse. Spre deosebire de vară, când domina culoarea alb şi albastrul spălat, toamna se trece la o gamă de culori închise, ce variază de la albastru petrol la gri şi negru. Stiliştii Sprider Stores recomandă accesorizarea jeanşilor cu curele late, pe variantele împletit (pentru ţinutele sport) şi în culori solide (pentru ţinutele mai serioase).
Pentru începutul toamnei, se poate opta şi pentru o variantă de ţinută care include pantaloni scurţi, dintr-un bumbac de consistenţă mai densă, accesorizaţi cu o cămaşă sau maieu. Ţinuta se completează cu o geacă de blugi, ideală în serile care încep să fie răcoroase şi cu eşarfe colorate. Pentru toate acestea, cumpărătorii nu trebuie să scoată din buzunar mai mult de 250 lei.
În ceea ce priveşte încălţămintea, revin în top balerinii, din materiale care imită pielea, lacul sau din pânză, care merg asortaţi la orice tip de ţinută şi ai căror preţuri nu depăşesc 100 de lei.
Pentru gama de culori a toamnei 2010, designerii Sprider Stores au mizat pe verde, cu nuanţele sale de khaki, verde camuflaj, verde avocado, combinat cu propuneri neutre din punct de vedere cromatic, precum bejul, griul deschis şi nisipiul. În tendinţe continuă să fie culorile puternice, precum violetul, turcoise-ul închis, corai-ul şi roşul cald.
Sprider Stores este cel mai important retailer vestimentar din sud-estul Europei. În prezent, grupul operează 115 magazine în ţări precum Grecia, România, Polonia, Serbia, Cipru, Bulgaria şi Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei. Anul acesta, Sprider Stores a ajuns la 14 magazine în România, investiţiile sale la nivel local ridicându-se la peste 15 milioane de euro. În numai trei ani de la lansarea sa în România, retailerul de îmbrăcăminte a ajuns să opereze peste 20.000 de mp de spaţii comerciale în întreaga ţară, în oraşe precum Bucureşti, Cluj, Timişoara, Buzău, Piteşti, Bacău, Iaşi, Suceava, Oradea şi Târgu Mureş.
Pentru mai multe informaţii şi cele mai noi promoţii, vizitează www.spriderstores.ro, Twitter: @spriderstores şi Facebook: Sprider Stores Group.

Comentarii

comentarii