Acasă Eveniment Traficanţi de droguri arestaţi la Arad

Traficanţi de droguri arestaţi la Arad

1727
DISTRIBUIȚI

Trei traficanţi de droguri au fost arestaţi astăzi la Arad.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T, au percheziționat locuințele a trei persoane bănuite de de operațiuni ilegale cu cannabis. Cei trei au fost reținuți, iar ulterior arestați preventiv.

În data de 5 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au efectuat trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc. În urma perchezițiilor au fost ridicate 100 de grame de cannabis, ambalaje utilizate pentru comercializarea drogurilor, cântare, râșnițe și un pistol cu gaz. Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2017, mai multe persoane ar fi comercializat cannabis și pastile XTC, pe raza municipiului Arad.

Cei trei, cu vârste cuprinse între 24 și 40 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, pe numele celor trei, magistrații Tribunalului Arad au emis mandate de arestare preventivă.

La acțiune au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Comentarii

comentarii