Acasă Eveniment Tragedie la pescuit. Un poliţist din vestul țării s-a înecat sub ochii...

Tragedie la pescuit. Un poliţist din vestul țării s-a înecat sub ochii familiei

1355
DISTRIBUIȚI

O tragedie a avut loc duminică, în judeţul Bihor. Un poliţist a murit înecat într-o baltă privată de pescuit, sub ochii îngroziţi ai familiei. Bărbatul a intrat să înoate, însă nu a reuşit să mai iasă.

Poliţistul în vârstă de 44 ani de ani lucra la centrul operațional din cadrul IPJ Bihor. Aflat în timpul liber, acesta a mers cu familia la o baltă de pescuit privată de pe raza comunei Ianca, deținută de cumnatul lui. La un moment dat, bărbatul a decis să intre să intre în apă să înoate, însă nu a mai ieșit.

La faţa locului a ajuns o autospecială de intervenție cu barcă și o echipă de paramedici, dar și un echipaj de Terapie Intensivă SMURD de la Oradea.

Conform informațiilor Bihon.ro, bărbatul a fost găsit după aproximativ jumătate de oră de la dispariție. Potrivit maior ISU Crișana, Camelia Roșca, trupul bărbatului a fost scos la suprafață când pompierii au ajuns la fața locului. Echipajele de pompieri militari au transportat bărbatul cu barca până pe mal unde au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, echipajele medicale nu au putut să îl readucă la viață pe bărbat.

„La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, polițiștii Serviciului Criminalistic și șeful IPJ Bihor. Se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”, transmite comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

Foto: bihon.ro

 

Comentarii

comentarii