Acasă Eveniment Trei bărbați au încercat să scape de pedepse cu închisoarea, dar au...

Trei bărbați au încercat să scape de pedepse cu închisoarea, dar au fost opriți la frontieră

813
DISTRIBUIȚI

În zilele de 21 și 22 decembrie, poliţiştii de frontieră din județele Arad și Bihor au depistat şi predat autorităţilor competente trei bărbaţi, căutaţi de autorităţile din România, pentru executarea unor pedepse de privare de libertate.

Primul bărbat a fost oprit sâmbătă, în jurul orei 03.22, când voia să părăsească țara pe la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota. Acesta, C.N., în vârstă de 45 de ani, domiciliat în judeţul Buzău avea un mandat de executare a pedepsei pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice fără permis.

Pe 22 decembrie, în jurul orei 07.20, alt bărbat, L.A., în vârstă de 37 de ani, domiciliat în judeţul Alba, a vrut, și el, să iasă din țară pe la Punctul de Trecere Frontierei Turnu – Battonya. La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele său era emis un mandat executare a pedepsei pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie, fiind condamnat la 8 luni de închisoare.

Al treilea bărbat, S.G., în vârstă de 32 de ani, domiciliat în municipiul Moinești, judeţul Bacău, s-a prezentat pe 21 decembrie, în jurul orei 10.35, la Punctul de Trecere a Frontierei Episcopia Bihor, pe sensul de ieșire din tară. Pe numele persoanei în cauză era emis un mandat european de arestare pentru săvarşirea infracţiunii de lovire și alte violențe și act sexual cu un minor.

„Bărbaţii au fost predaţi unor echipaje operative din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Arad și Bihor, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun”, au comunicat polițiștii de frontieră ai I.T.P.F. Oradea.

Comentarii

comentarii