Acasă Eveniment Trei poliţişti din Caraş-Severin, reţinuţi de DNA, fiind acuzați că au încercat...

Trei poliţişti din Caraş-Severin, reţinuţi de DNA, fiind acuzați că au încercat să acopere agresorii care au sechestrat şi snopit în bătaie un bărbat

DISTRIBUIȚI

Ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupuţie au reţinuri ieri 3 poliţişti din Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin. Aceştia sunt acuzaţi că au sprijinit un grup infracţional organizat.

În luna ianuarie a acestui an, un bărbat a fost bătut cu bestialitate, sechestrat şi abandonat în nişte tomberoane. Cu ultimele puteri acesta a sunat la 112 şi i-a aşteptat pe poliţişti, care l-au şi condus la spital pentru că suferise multiple traumatisme.

Cazul, însă, s-a blocat. Poliţiştii nu l-au mai întrebat pe bărbat ce s-a întâmplat, iar acesta a fost nevoit să facă plângerea penală la Parchet. Chiar dacă bărbatul a fost sechestrat şi aproape omorât în bătaie, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

Ieri, DGA şi DIICOT au confirmat faptul că cei 3 oameni ai legii au încercat să-i scoată basma curată pe agresori. Toţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt cercetaţi pentru abuz în serviciu, fals intelectual şi favorizarea infractorului.

Comentarii

comentarii