Acasă Actualitate Tu poți renunța? Bucurie mare în familia Oliverei: Andrei, Maria şi Nikolas...

Tu poți renunța? Bucurie mare în familia Oliverei: Andrei, Maria şi Nikolas au primit ghiozdane, hăinuţe pentru şcoală, pantofi

DISTRIBUIȚI

Bucuria din ochii copiilor şi adulţilor cu care soarta nu a fost una foarte darnică a fost readusă de gestul umanitar al zecilor de timişoreni care s-au alăturat campaniei de donații “Tu poți renunța?”

De patru ani, Direcția de Asistență Socială Timișoara duce mai departe  sprijinul timișorenilor pentru familiile defavorizate. Astfel, bucurie mare a fost în familia Oliverei, care a primit hăinuţe potrivite celor trei luni încă neîmplinite ale sale, lenjerii pentru pat, pături şi ale lucruri necesare. Bunica ei s-a bucurat pentru o haină călduroasă, dar mai ales pentru papucii de casă cu blăniță moale şi confortabilă.

Andrei, Maria şi Nikolas sunt trei fraţi, care au au aşteptat-o cu nerăbdare pe Simona, asistentul social. Ghiozdane, hăinuţe pentru şcoală, pantofi şi alte lucruri necesare au ajuns astăzi în căsuţa lor din Timişoara.

“Vă reamintim că Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara organizează, pentru al patrulea an consecutiv, o nouă ediție a campaniei de donații „Tu poți renunța?”, în perioada sezonului rece. 

Poți să renunți la o pătură veche ori la niște haine groase pe care nu le mai porți tu sau cei dragi ție? O jucărie sau o ciocolată, o pereche de pantofi  sau o haină groasă pot aduce un zâmbet în viața unui copil! Produsele de igienă pot aduce mai aproape de normalitate viața unei familii nevoiașe sau a unui bătrân! Donează-le pentru oamenii sărmani din Timișoara!.

Toate donațiile vor fi oferite oamenilor fără adăpost, familiilor nevoiașe, persoanelor vârstnice singure și fără ajutor”, este mesajul Corinei Eva.

Timișorenii cu inima mare, care pot și vor să doneze pături, plapume, lenjerii de pat, lenjerii de corp, ciorapi, încălțăminte, haine groase, jucării, dar și alimente, produse de igienă sunt așteptați zilnic, între orele 08.00 – 16.00, pe str. Plavoșin, nr. 21, (zona Mehala), persoană de contact Corina Eva – 0356/416050.

Obiectele vestimentare nu trebuie să fie noi, însă trebuie să fie curate, iar produsele alimentare și cele de igienă în termen de valabilitate.

Comentarii

comentarii