Acasă Actualitate Tu poți renunța?

Tu poți renunța?

DISTRIBUIȚI

O doamnă imobilizată la pat cu venituri mici a cunoscut în aceste zile generozitatea timișorenilor prin vizita asistenților sociali ai DASMT. Pampersurile pentru adulți, atât de necesare persoanei în vârstă, reprezentau pentru ea un lux.

Corina Eva a explicat că rămasă fără unicul fiu, care a decedat, bunica a rămas în grija unei nepoate, mult prea tânără și aflată în prima lună de angajare. Până la primul salar mai erau zile multe. Speriată, tânara a apelat la DASMT pentru a cere ajutorul. Câteva pampers pentru adulți, niște alimente, pijamalele și lenjeria de pat pe care le-a primit de la timișorenii cu suflet mare, prin reprezentanții DASMT prin campania „Tu poți renunța?”, le-au umplut ochii de lacrimi și le-a redat încrederea celor două femei că împreună vor reuși.

De donațiile timișorenilor s-au bucurat și o mamă rămasă singură cu patru copii. Florica are doar 27 de ani și a crescut la casa de copii. Soțul a plecat acum o lună și n-a mai venit. I-a spus că merge la muncă. De atunci nu mai știe nimic de el.

Cei patru copii s-au bucurat astăzi de hăinuțe curate și pantofiori. Cei vechi le-au rămas mici. Jucăriile primite în dar le-au făcut ochișorii să strălucească O văniță primită în dar astăzi o va ajuta pe tânăra mămică să-i țină curați pe cei mici. Îi va putea șterge cu prosoape igienizate și-i va adormi pe toți, în camera micuță, din zona Fratelia, așezându-i pe lenjerii de pat noi.

Alătură-te și tu demersului DASMT de a sprijini persoanele aflate în dificultate. Campania „Tu poți renunța?” a Direcției de Asistență Socială continuă. Asistenții sociali distribuite donațiile făcute de timișoreni.

Lenjeriile de pat, păturile, alimentele și jucăriile ajung la familiile nevoiașe, persoane vârstnice și la cei fără adăpost. Timișorenii cu inima mare, care pot și vor să doneze alimente, produse de igienă, lenjerii de pat, lenjerii de corp, încălțăminte, haine, jucării, rechizite sunt așteptați zilnic, de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00 pe strada Plavoșin nr. 21 (zona Mehala), persoană de contact Corina Eva – 0356/416050.

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara continuă pentru al patrulea an campania „Tu poți renunța?” și mulțumește în numele fiecărui om care primește în aceste zile generozitatea timișorenilor cu inima bună!

 

 

Comentarii

comentarii