Acasă Actualitate Tur ghidat la Facultatea de Arte și Design din Timișoara, cu prof. dr....

Tur ghidat la Facultatea de Arte și Design din Timișoara, cu prof. dr. Daniela Constantin

DISTRIBUIȚI

Vă plac artele și sunteți curioși să aflați mai multe despre Facultatea de Arte și Design din Timișoara (FAD) și despre secțiile disponibile în cadrul facultății?

Dacă răspunsul este da, sunteți invitați joi 13 aprilie de la ora 18 la un tur ghidat de prof. univ dr. Daniela Constantin la Facultatea de Arte și Design (strada Oituz 4, Timișoara). Întâlnirea se face la intrarea în facultate. Veți avea ocazia să descoperiți expozițiile existente în cadrul facultății și să vedeți atelierele de lucru prin intermediul unei întâlniri prietenoase și deschise spre comunicare. Evenimentul se adresează atât copiilor, tinerilor cât și adulților.

Daniela Constantin va ghida acest eveniment. Este artist vizual, profesoară la secția pictură în cadrul FAD și președinta UAPT. Este și directoarea Centrului de Creație al Artelor Vizuale Contemporane, Departamentul Arte Vizuale, din cadrul Facultății de Arte și Design, Universitatea de Vest din Timișoara. Are o activitate artistică deosebită, atât în țară cât și în străinătate și o bună experiență managerială.

Participarea este gratuită însă necesită înscriere la linkul: https://forms.gle/x4Lb9NNa7TjyjVPm6

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului Arta în comunitate, organizat de Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara în parteneriat cu studioul artouching.

 

 

 

Comentarii

comentarii