Acasă Actualitate Ucigașul de la Bocșa se află la a doua crimă!

Ucigașul de la Bocșa se află la a doua crimă!

382
DISTRIBUIȚI

Grigore StolojescuPoliţiştii cărăşeni s-au confruntat, în aceste zile, cu trei evenimente deosebite, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, comisarul-şef Grigore Stolojescu (foto), şeful IPJ Caraş-Severin. Este vorba de crima deosebit de gravă de la Bocșa şi două tâlhării. O femeie de 73 de ani din orașul Bocșa a fost înjunghiată cu mai multe lovituri de cuțit, în urma cărora a decedat.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost constituită o echipă operativă complexă, care a reușit să identifice principalul suspect, un bărbat în vârstă de 59 ani, din Ocna de Fier. În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice, iar pe fondul unei neînţelegeri legate de o sumă de bani, a omorât-o pe bătrână. Suspectul a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis pe numele său un mandat de reţinere pentru 29 de zile. Bărbatul, însă, nu se află la prima crimă, el mai fiind condamnat, tot pentru omor, faptă pentru care a fost condamnat la 17 ani de închisoare, din care a executat 14 ani.

Tot în aceste zile, în Caraş-Severin au avut loc şi două tâlhării, s-a precizat în conferinţa de presă, una dintre ele avându-l ca protagonist pe un adolescent de doar 15 ani. Acesta, după ce a fost luat la ocazie de un şofer, l-a înjunghiat şi i-a furat maşina, pe care, mai apoi, a abandonat-o. Împotriva sa a fost începută urmărirea penală, iar procurorul de caz a solicitat o expertiză a stării mentale a băiatului, într-o instituţie de specialitate.

Cea de-a doua tâlhărie s-a consumat într-un bar din Reşiţa, unde paznicul a fost lovit de către autorii care au sustras ulterior şi o sumă de bani. 

Comentarii

comentarii