Acasă Actualitate Ultimele cuvinte spuse de Marius, înainte să sinucidă aruncându-se în gol de...

Ultimele cuvinte spuse de Marius, înainte să sinucidă aruncându-se în gol de pe un pod, pe autostrada A1

2048
DISTRIBUIȚI

Ultimele cuvinte spuse de Marius, înainte să se arunce în gol de pe pod, pe autostrada spre Lugoj sunt cu adevărat cutremurătoare. Soția acestuia  a dezvăluit ce i-a spus bărbatul ei înainte de a-și pune capăt zilelor.

Femeia spune că Marius a încercat să se lase de băutură de câteva ori, însă a revenit de fiecare dată. A povestit că tânărul a sunat-o înainte să comită gestul extrem.

“Am doi copii, o fată şi un băiat, care sunt gemeni. În urmă cu trei ani şi jumătate, când a murit sora, am luat-o la noi şi pe nepoata mea. El a spus atunci că stă acasă pentru că nu avem cum să ne descurcăm cu trei copii.  Şi s-a înecat în băutură. Zi de zi bea, nu a vrut ajutor. I-am spus să meargă la un psihiatru. A avut două tentative să se lase de băutură şi nu a putut. Îi era rău atunci când nu bea şi începuse să se îngraşe foarte mult. I-am spus să meargă să se angajeze, să intre în comunitate. Cu mine vorbea, eu îl înţelegeam, eu îi spuneam şi ce e bine şi ce e rău. Am încercat să îl scot din starea asta. Mi-a şi confirmat că este depresiv”, a mărturisit femeia pentru Observator.tv.

Nela a spus că tatăl copiilor ei a plecat de acasă în urmă cu o săptămână, la mama lui.  “M-a sunat aseară. În momentul în care suna, dădeam telefonul copiilor ca să vorbească cu el.  Fata l-a întrebat unde e şi el a spus că e acolo, sus. Apoi l-a întrebat dacă mai are burta mare şi a spus că, “de acolo, de sus, n-o să mai am burta mare”. Eu pusesem telefonul pe speaker. Fiul mei i-a spus că îl iubeşte, iar el i-a replicat apoi . Apoi fiul meu a închis şi l-am sunat din nou. L-am întrebat unde este şi a spus că este sus pe pod. L-am întrebat unde şi nu a ştiut să spună unde, doar că este pe Autostrada Timişoara – Deva şi a spus că vrea să se arunce de pe pod. I-am spus să se gândească la copii…şi el a zis că nu mai vrea să fie o legumă pentru noi şi nu mai vrea să ne mănânce banii. I-am spus să vină acasă, că îl fac bine, că îl duc la doctor, la ce vrea el.

În urmă cu patru ani, tatăl lui s-a spânzurat şi mi-a spus că de două săptămâni îl visează că îl cheamă la el. I-am spus să se gândească la copii, dar a zis că nu mai vrea. La ora 1.00, m-a sunat un domn poliţist de la Rutieră să îmi spună că a murit”, a mai spus femeia pentru sursa citată.

Înainte de a-și pune în practică planul nebunesc, bărbatul din Timișoara a scris un bilet de adio în care își cerea scuze apropiaților pentru ceea ce urma să facă.

Comentarii

comentarii