Acasă Eveniment Ultimul mesaj înainte de sinucidere, dat iubitei de Ioan, băiatul de 13...

Ultimul mesaj înainte de sinucidere, dat iubitei de Ioan, băiatul de 13 ani, fiu de preot

DISTRIBUIȚI

Un adolescent în vârstă de doar 13 ani s-a aruncat în gol, în Drobeta-Turnu Severin. Ioan era fiul unui preot din localitate și inițial s-a vehiculat informația că ar fi suferit din dragoste. Totuși, ultimul mesaj trimis către iubita sa arată altceva.

Minorul și-a găsit sfârșitul după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ 8 metri.

Autoritățile au mers încă de la început pe varianta sinuciderii, după ce au aflat că acesta ar fi avut pe parcursul zilei o ceartă cu prietena sa, elevă în aceeași unitate de învățământ.

“Erau foarte bine. I-a şi dat mesaj înainte de… Da, i-a scris “te iubesc” şi pe urmă s-a aruncat. Nu are vină fata”, spune unul dintre colegii de şcoală.

Copilul ar fi plecat de acasă luni seara, de unde locuia împreună cu părinții, și le-a spus acestora că merge să se plimbe.

Mama acestuia, văzând că nu răspunde după un anumit timp la telefon, a plecat în căutarea minorului, folosindu-se de o aplicație pe care o avea instalat pe telefonul acestuia.

L-a găsit în curtea fostei maternități, cu răni vizibile la nivelul capului.

Adolescentul era elev al Liceului de Arte “Ioan Ștefan Paulian” din Drobeta-Turnu Severin, în clasa a VIII-a, la secțiunea arte.

Comentarii

comentarii