Acasă Promo Ultra Vacanță Last Minute în Thassos, insula de smarald a Greciei

Ultra Vacanță Last Minute în Thassos, insula de smarald a Greciei

DISTRIBUIȚI

Pentru cei care vor să se mai bucure încă de vară, Agenția de turism Ultramarin vine cu o ofertă tentantă Last Minute în frumoasa insula grecească Thassos, cu plecare din Timișoara în 5 septembrie: pachetul „Plăteşte unul, pleacă doi”, costă doar 290 euro/2 persoane și include un sejur cu șapte nopți de cazare, cu transport individual sau cu autocarul.

Majoritatea hotelurilor şi a vilelor greceşti în care vă puteţi caza sunt înconjurate de splendide grădini de flori şi se află la mică distanţă de mers pe jos de plajă – de altfel, un tur al staţiunii cu maşina se poate face în aproximativ două ore. Ultramarin vă recomandă să vedeţi insula de smarald şi de la bordul vaporaşelor care fac croaziere pe mare – peisajul este splendid, iar apa cristalină.

„Avem plecări în fiecare marți din Timișoara către o insulă superbă din Grecia, insula Thassos. Pachetul cuprinde transport cu autocarul, șapte nopți de cazare la destinație și asistență turistică. Grecia este o destinație îndrăgită de bănățeni și e aleasă nu numai pentru plajă, mare, munte, aer curat, ci și datorită excursiilor care se pot face de acolo. În general, românii sunt cumpărători de vacanțe, când aleg o destinație le place să și descopere. Pentru cei care doresc să meargă cu mașina oferim pachete cu șapte nopți de cazare. Sunt camere duble, camere cu trei paturi sau camere familiale. Cred că e important faptul că avem experiență în această destinație, lucrăm de șase ani în insula Thassos. Colega noastră, Mirela, care așteaptă turiștii acolo e experimentată, îi ajută cu informații de la fața locului, face și excursiile opționale. Cred că e o destinație economică. Pentrucei care doresc să mai prindă o ultimă bucurie înainte de a se termina sezonul, am oferit pachete Last Minute foarte tentante pentru plecarea din 5 septembrie. Locurile sunt limitate, desigur. Plătește o singură persoană și călătoresc două”, a precizat Gabriela Petcana, directorul agenției de turism Ultramarin din Timișoara.

Acest pachet Last Minute poate fi rezervat online, direct de pe site-ul agenției Ultramarin: http://campanie.ultramarintm.ro/thassos/ dar și la sediul agenției din centrul Timișoarei sau la numărul de telefon 0256.499706

Comentarii

comentarii