Acasă Actualitate Un nou maraton de vaccinare împotriva COVID-19 va avea loc la Timişoara,...

Un nou maraton de vaccinare împotriva COVID-19 va avea loc la Timişoara, între 4 şi 11 mai. Imunizarea se va face cu ser Pfizer

478
DISTRIBUIȚI

Un al doilea maraton de vaccinare va avea loc la Timişoara, în perioada 4-11 mai. Evenimentul este organizat de Spitalul Clinic Militar de Urgenţă “Dr. Victor Popescu”. În cadrul maratonului vor fi folosite doze de ser de la Pfizer.

“În centrul de vaccinare organizat de către Spitalul Clinic Militar de Urgenţă “Dr. Victor Popescu” Timişoara, timp de o săptămână, în perioada 4 – 11 mai, se va efectua vaccinarea maraton cu program de funcţionare în regim de 24/24 h a persoanelor care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19”, se arată într-un comunicat de presă al unităţii medicale.

Vaccinarea va începe în 4 mai, la ora 08.00, şi se va desfăşura utilizând doze de vaccin Pfizer.

 Persoanele doritoare se vor putea prezenta fără o programare în platforma naţională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

Totodată, persoanele vaccinate vor fi înregistrate direct în Registrul electronic naţional al vaccinărilor şi vor fi planificate pentru efectuarea dozei de rapel.

 În cadrul Spitalului Militar Timişoara funcţionează două centre de vaccinare împotriva COVID-19, situate pe strada Nera nr. 2-4 Timişoara: unul pentru vaccinarea cu serurile Pfizer/Moderna şi unul destinat vaccinării cu ser AstraZeneca.

În cadrul primului maraton al vaccinării care a avut loc la Timişoara, în urmă cu o săptămână, s-au vaccinat 6.722 de oameni.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii