Acasă Actualitate Un şofer de la RATT va trece pe la psiholog, după ce...

Un şofer de la RATT va trece pe la psiholog, după ce a supărat mai mulţi călători

DISTRIBUIȚI

ratt soferMarţi, 5 februarie, un şofer de la RATT (Regia Autonomă de Transport Timişoara) a făcut-o lată. Mai exact, şoferul autobuzului Expres 2 trebuia să ajungă în staţia de la AEM la ora 14:20, numai că a întârziat mai bine de 15 minute, lucru care de altfel se întâmplă foarte des în Timişoara. Pe lângă faptul că a întârziat faţă de programul afişat, şoferul autobuzului Expres 2 fuma în timp ce se afla la volan şi vorbea urât cu călătorii care au îndrăznit să-i ceară socoteală pentru întârziere, dar şi pentru că fuma într-un mijloc de transport în comun.

„Parcă transporta cartofi”

Unul dintre cei care s-au aflat în autobuzul Expres 2 spune că şoferul mijlocului de transport în comun avea un comportament care nu face cinste celor de la RATT. „A întârziat mai bine de 15 minute faţă de programul afişat. Ca şi cum asta nu ar fi fost îndeajuns, şoferul mai şi fuma. După ce am îndrăznit să îi cerem socoteală pentru cele întâmplate, şoferul s-a enervat şi a început să accelereze, apoi să pună frâne bruşte. Parcă eram nişte cartofi care eram transportaţi într-un mijloc de transport”, spune un călător.

Şefii RATT iau măsuri radicale

Conducerea RATT a promis că acest incident nu va trece neobservat. Reprezentanţii biroului de presă au promis că cel vinovat va ajunge pe mâna comisiei de disciplină. „Acest incident produs în trafic ne îngrijorează. Vom lua măsuri aspre, după ce şoferul va fi identificat. În ziua respectivă au fost 5 şoferi care au lucrat pe linia autobuzului Expres 2. Joi, 7 martie, vor fi chemaţi cei 5 şoferi şi se va stabili care este vinovatul. Cel care a greşit va fi judecat de comisia de disciplină, după care va fi testat şi din punct de vedere psihologic, pentru a se vedea ce măsuri se pot lua în privinţa acestuia. Astfel de incidente sunt reprobabile şi facem tot posibilul ca pe viitor să nu mai avem astfel de reclamaţii”, ne-au transmis reprezentanţii biroului de presă al RATT.

Comentarii

comentarii