Acasă Actualitate Un pedelist din Timiş s-a dus cu peneliştii la Bucureşti să strige...

Un pedelist din Timiş s-a dus cu peneliştii la Bucureşti să strige împotriva lui Băsescu şi Boc

DISTRIBUIȚI

150 de penelişti şi conservatori din Timiş au fost la mitingul organizat la Bucureşti de USL pentru a-şi spune nemulţumirile împotriva puterii. Printre ei s-a aflat şi un pedelist din Ciacova, judeţul Timiş. Un pedelist, tată de familie cu 13 copii, trei la liceu şi zece mai mici. Mama este casnică, tatăl copiilor lucrează pe un salariu de circa o mie de lei pe lună. Familia are o rată de 500 de lei asumată într-o perioadă în care nu se aştepta omul să se ajungă unde s-a ajuns. Omul şi-a cumpărat o motoretă să meargă la lucru. Pentru că tatăl are motoretă, trei copii nu au dreptul la bursă socială.

„Acest om este consilier local PDL – Gheorghe Dogar – omul a considerat că el trebuie să iasă împotriva partidului respectiv. Ieri (n.r. joi) a fost alături de liberali la Bucureşti pentru a striga alături de noi Jos Băsescu şi alegeri anticipate. Soluţia în situaţia de criză creată este alegeri antiicipate. Nu a trecut la PNL, încearcă să ducă o luptă din interiorul PDL – poate fi exclus din PDL în orice moment”, spune senatorul Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş.

„Lansez un apel de conştiinţă către membrii şi simpatizanţii PDL să se îndepărteze de Traian Băsescu şi Emil Boc acum”

Totuşi, Robu spune că dacă acest om vine la PNL şi este convins că PNL este cea mai bună alternativă penztru România va fi pe listele de alegeri locale. Senatorul timişorean spune că în procent de 99 la sută unii parlamentari PDL din Timiş vor veni alături de liberali. „Lansez un apel de conştiinţă către membrii şi simpatizanţii PDL să se îndepărteze de Traian Băsescu şi Emil Boc acum, până nu se compromit total precum s-au compromis Traian Băsescu şi Emil Boc, până nu vor avea acelaşi tratament cum au acum Traian Băsescu şi Emil Boc”, spune Robu.

Comentarii

comentarii