Acasă Eveniment Un preot a fost găsit împuşcat în cap pe terenul unei pescării...

Un preot a fost găsit împuşcat în cap pe terenul unei pescării – Foto

1333
DISTRIBUIȚI

Preotul ortodox din localitatea arădeană Hăşmaş a fost găsit mort, împuşcat în cap, miercuri, pe terenul unei pescării care aparţine familiei sale, procurorii având în acest moment două ipoteze, sinucidere sau accident.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, procurorul Nicolae Daniel Belei, a declarat pentru News.ro că preotul, care urma să împlinească 54 de ani luna viitoare, a fost găsit de către soţie, împuşcat în cap.

“Cadavrul a fost găsit pe terenul unei pescării care aparţine familiei victimei. Din primele cercetări efectuate, avem în vedere fie un accident, fie o sinucidere”, a declarat procurorul.

Conform sursei citate, anchetatorii au găsit arma, una de vânătoare, poziţionată între picioarele victimei, cu ţeava îndreptată spre cap, ceea ce ar sugera una dintre cele două ipoteze ale procurorilor.

Proiectilul a nimerit faţa preotului, iar rănile au provocat moartea instantanee.

Cadavrul urmează să fie expertizat medico-legal, iar familia şi mai mulţi localnici vor fi audiaţi pentru a se stabili împrejurările în care a decedat bărbatul, care locuia în satul Drauţ şi era preot ortodox la Hăşmaş.

Update 1: Răsturnare de situație în cazul preotului găsit mort în pescăria pe care o deținea în județul Arad. Din primele informații, preotul nu avea în proprietate o armă. Iar polițiștii iau în calcul un atac premeditat.

Apropiații spun că în ultima vreme, preotul era călcat des de hoți.

Criminaliștii sunt la fața locului pentru a face cercetări.

UPDATE 2: Tragedie mare la Hăşmaş: preotul ortodox din localitate a fost găsit astăzi la prânz, împuşcat în propria sa pescărie. Sătenii sunt îngroziţi şi îl plâng pe preot. Ei spun că părintele a venit în urmă cu 25 de ani la Hăşmaş, soţia sa fiind din satul Comâneşti şi a fost mereu alături de comunitate. El i-a ajutat pe localnici ori de câte ori au avut nevoie, iar aceştia l-au sprijinit să picteze biserica. Oamenii spun că preotul s-a plâns în ultima perioadă că vidrele veneau la pescăria sa din satul Comâneşti şi i-au produs pagube uriaşe. Hotărât să rezolve problema, povestesc sătenii că preotul ar fi împrumutat o armă de vânătoare şi a plecat la Comăneşti să stea la pândă. Văzând că părintele nu se întoarce acasă, preoteasa a plecat să vadă ce s-a întâmplat. Localnicii spun că soţia preotului ar fi avut o presimţire că acesta ar fi păţit ceva rău. Femeia a ajuns în jurul prânzului la pescăria şi-a găsit soţul împuşcat, cu arma de vânătoare între picioare, cu ţeava îndreptată spre cap. Se pare că este vorba despre un accident. 

 

Comentarii

comentarii