Acas─â Actualitate Un primar stingher. Tot mai stingher

Un primar stingher. Tot mai stingher

7027
DISTRIBUIȚI

Vizita pre╚Öedintelui Klaus Iohannis la Timi╚Öoara, pe final de campanie electoral─â, s-a dovedit o grea lovitur─â de imagine pentru primarul liberal Nicolae Robu. Refuzul pre╚Öedintelui de a vorbi cu primarul, anun╚Ťat de noi ├«nc─â de s─âpt─âm├óna trecut─â, a ├«ntins la maxim nervii lui Robu. De╚Öi l-a a╚Öteptat la aeroport, Robu a fost ignorat de Iohannis pe tot parcursul vizitei la Continental Timi╚Öoara.

├Än prima parte a vizitei la compania german─â, la Continental Anvelope, pre╚Öedintele nu a fost ├«nso╚Ťit de nici o autoritate local─â. De la aeroport, spre marea sa sup─ârare, Robu a fost trimis s─â-l a╚Ötepte pe Iohannis la sediul Continental din Calea Buzia╚Öului. Aici au venit ╚Öi pre╚Öedintele CJ Timi╚Ö, C─âlin Dobra, ╚Öi prefectul Liliana One╚Ť.

Conform protocolului impus de la Cotroceni, pre╚Öedintele a fost ├«nt├ómpinat la Continental de deputatul minorit─â╚Ťii germane, Ovidiu Gan╚Ť. Iohannis a avut apoi dou─â runde de discu╚Ťii cu oficialii companiei germane, la care primarul Timi╚Öoarei nu a fost invitat. Acesta s-a plimbat stingher a╚Ötept├ónd ceremonia punerii pietrei de temelie a noii cl─âdiri de birouri, iar apoi a stat cuminte pe scaun a╚Ötept├ónd discursul pre╚Öedintelui. Discurs care nu a avut nici m─âcar o aluzie la realiz─ârile primarului Timi╚Öoarei. Nicolae Robu, plasat ├«n plan secund de organizatori, nu a fost l─âsat s─â vorbeasc─â nici m─âcar un minut, foindu-se nervos pe scaun ├«n timpul discursurilor pre╚Öedintelui ╚Öi directorilor Continental.

Primarul a ├«ncercat, din nou, s─â smulg─â c├óteva cuvinte de la pre╚Ödintele Iohannis, la plecare, alerg├ónd pe l├óng─â acesta ├«n timp ce mergea spre ma╚Öin─â. A reu╚Öit s─â fie pe tot parcursul deplas─ârii la doar un pas ├«n spatele pre╚Öedintelui. Nici o reac╚Ťie ├«ns─â. Mai mult, chiar ├«nainte de a urca ├«n ma╚Öina oficial─â, Iohannis ╚Öi-a luat r─âmas bun de la ╚Öefii Continental f─âr─â a-l remarca pe Robu a c─ârui privire cer╚Öea aten╚Ťie, din planul doi.

Comentarii

comentarii