Acasă Eveniment Un şofer a lovit o ambulanţă aflată în misiune, într-o intersecţie din...

Un şofer a lovit o ambulanţă aflată în misiune, într-o intersecţie din Lugoj. Autospeciala trecuse pe roşu și avea sirenele pornite

DISTRIBUIȚI

Accident rutier între o maşină şi o ambulanţă într-o intersecţie semaforizată din Lugoj, Timiş.

La momentul impactului, autospeciala se îndrepta către un pacient inconştient, împreună cu 2 cadre medicale. Deşi ambulanţa trecuse pe culoarea roşie a semaforului, avea pornite semnalele acustice şi luminoase. Şoferul vehiculului intrase cu viteză în intersecţie cu intenţia de a ajunge în parcarea unui supermarket. În urma accidentului, o singură persoană a fost transportată la spital, iar echipajul medical nu a fost rănit. Accidenul a fost surprins şi de camerele de supraveghere din zonă, scrie lugojinfo.ro.

“O autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Lugoj a intervenit în urma producerii unui accident rutier, între o ambulanță S.A.J. și un autoturism, în municipiul Lugoj, pe str. Caransebeșului. În urma evenimentului, o singură persoană de sex feminin din autoturism necesita îngrijiri medicale. Victima a fost preluată de echipajul S.A.J și transportată la spital conștientă”, informează autorităţile.

Comentarii

comentarii