Acasă Eveniment Un student italian de 26 de ani a murit pe un teren...

Un student italian de 26 de ani a murit pe un teren de fotbal

DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 26 ani a murit, marți seara, pe un teren de sport din Arad, zona Kaufland, în timp ce juca fotbal. Echipajul medical care a sosit la fața locului nu l-a mai putut salva, scrie specialarad.ro.

Marți seara, în jurul orei 20:45, unui tânăr i s-a făcut rău în timp ce juca fotbal, pe un mic teren de sport de lângă Kaufland, aflat în apropierea blocurilor Bermo de pe str. Banul Mărăcine, și a căzut. Cei din echipă au apelat la 112. Din păcate, la sosirea echipajului SMURD, tânărul era deja în șoc cardiorespirator și a murit.

„Intervenția SMURD Terapie Intensivă Mobilă a mers la ora 20:45 în zona Kaufland, la terenul de sport, unde un bărbat, cetățean italian, de 26 ani, era în șoc cardiorespirator la sosirea echipajelor. A fost declarat decesul de către medicul echipajului”, a declarat pentru Special Arad purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Tânărul venise din Italia la facultate la Arad.

„Polițiștii arădeni au fost sesizați despre faptul că, pe un teren de sport din municipiu, un tânăr ar fi decedat în timp ce desfășura activități sportive. Acesta a fost identificat în persoana unui cetățean italian, de 26 de ani, care studia la o universitate din Arad.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei decesului.

Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea unei fapte penale”, a transmis IPJ Arad.

Comentarii

comentarii