Acasă Eveniment Un tânăr oltean, din Gorj, a ucis cu sălbăticie o pisică, într-un...

Un tânăr oltean, din Gorj, a ucis cu sălbăticie o pisică, într-un parc din Timișoara – Video socant

1462
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 16 ani din judeţul Gorj, venit la Timişoara în vizită la nişte rude, a fost filmat cum loveşte cu sălbaticie o pisică, animalul murind în chinuri groaznice.

Imaginile filmate cu grozăvia adolescentului în Parcul Clăbucet din Calea Şagului au ajuns pe reţelele de socializare şi au provocat indignare în Timişoara.    Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş a transmis că s-a autosesizat din oficiu şi au demarat imediat verificările. Totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni. Din imagini se poate vedea cum adolescentul loveşte cu picioarele o pisică, iar apoi animalul este pur şi simplu strivit cu picioarele, murind în chinuri groaznice. Scena a fost privită de mai mulţi tineri, prieteni ai gorjeanului, iar unul dintre ei a înregistrat cu telefonul mobil.

Tânărul Cosmin pe care in trecut l-am iertat astăzi a făcut din nou o nenorocire.Acest baiat se hrănește cu violenta animalelor ceea ce eu nu suport și nu iert.Cosmin ma țin de tine pana când @politiaromana.ro o sa-și facă treaba.Felicitări părinților ca au crescut un animal.Dați mai departe și cine cunoaște informații despre Cosmin sa ne scrie in privat.#StopBullyRomania

Publicată de Stop Bully Romania pe Luni, 31 august 2020

Făptaşul a fost identificat cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliţiei Motru, fiind vorba de un tânăr de 16 ani, din comuna Mătăsari, judeţul Gorj. Marţi, tânărul a fost ridicat de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale de la locuinţa rudelor sale din Calea Şagului şi a fost dus la audieri. Copilul şi-a recunoscut faptele şi va cercetat penal pentru infracţiunea de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept.

Sursa: adevarul.ro

Comentarii

comentarii